Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette godkjenner du bruken av cookies. Les mer. OK

Agnete B. Sommerset

Advokat / daglig leder

992 47 988
agnete@advokatlippestad.no

Agnete har svært allsidig bakgrunn gjennom 13 års erfaring fra offentlig forvaltning på departements- og tilsynsnivå. Hun har spisskompetanse innen forvaltningsrett med regelverksutvikling, høringer og allsidig saksbehandling. Hun har også bred erfaring med advokatbistand innen forvaltningsrett i form av å levere utredninger, og i enkeltsaker for klienter.

Agnete har også bred erfaring fra det private næringsliv, med arbeidsrett, etablering og drift av selskaper – herunder forhandling, utforming, kvalitetssikring av avtaler og arbeid med kvalitetssikringssystemer. Mange års virke i det private næringsliv har gitt henne sterk kompetanse på kontraktsrett, også innen etablering av egen virksomhet.

Hun har forvaltet kontraktsporteføljer i en rekke selskaper og arbeidet som advokatfullmektig i advokatfirmaet Schjødt sin Corporate-avdeling, hvor hun jobbet med kontraktsrett og selskapsrettslige spørsmål. Hun innehar i dag flere styreverv.

Agnete har jobbet i Advokatfirmaet Lippestad siden 2014 og har juridisk embetseksamen fra 1992 fra Universitetet i Oslo.

Se profil:

Fagområder: